نجات دهها پناهجوی افغان توسط گشت ساحلی ترکیه-راهبرد معاصر
ترامپ: دوست دارم ایران را موفق ببینم؛ فقط نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند جلالی: موافقتنامه جامع ایران و روسیه در سفر رئیس جمهور به مسکو امضا می‌شود واشنگتن‌پست: حماس از توافق پیشنهادی بایدن حمایت می‌کرد تا اینکه نتانیاهو خواسته‌های جدیدی را مطرح کرد بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست پنتاگون: هیچ نقشی در عملیات ترور یحیی سنوار نداشتیم نماینده ایران در سازمان ملل: صدام را با وضع آشفته از سوراخ زیرزمینی بیرون کشیدند | شهید سنوار در میدان نبرد، با لباس رزم و نه در مخفیگاه به مقابله با دشمن پرداخت خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست رویترز: ترامپ در حال زمینه‌چینی برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات در صورت شکست است نامه ایران به سازمان ملل درباره اتهامات تل‌آویو علیه تهران: حمایت ایران از گروه‌های مقاومت کاملاً مطابق با حقوق بین‌الملل است روایت هاآرتص از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار» در رفح عراقچی از قاهره به استانبول رفت ارتش اسرائیل به حالت آماده باش درآمد عراقچی: مشورت‌های امروز در مصر بسیار سازنده بود

نجات دهها پناهجوی افغان توسط گشت ساحلی ترکیه

گشت ساحلی ترکیه ‌ده‌ها پناهجوی افغان را که در دریای اژه در خطر مرگ قرار داشتند، نجات داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۱۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 04
کد خبر: ۱۹۲۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌ها روز دوشنبه از اقدام گشت ساحلی ترکیه در نجات جان شماری پناهجو در «دریای اژه» خبر داد.

 

به گزارش منابع خبری، گشت ساحلی ترکیه ۸۴ پناهجو را در دریای اژه و در سواحل «آیواجیک» در شمال غربی ترکیه از خطر مرگ نجات داد. گشت ساحلی ترکیه مدعی شده که این پناهجویان افغان با قایق‌های لاستیکی توسط یونان به آب‌های سرزمینی ترکیه رانده شدند.

 

جدید‌ترین گزارش سازمان ملل متحد نشان می‌دهد که بیش از ۱۱۰ میلیون نفر در سال گذشته به دلیل جنگ، وضعیت اقلیمی و بحران های انسانی آواره شده‌اند. گزارش روند جهانی آوارگی اجباری سال ۲۰۲۲ که چهارشنبه توسط سازمان پناهندگان سازمان ملل منتشر شد، نشان داد که شمار آوارگان ۱۹.۱ میلیون نفر نسبت به سال قبل افزایش یافته وجنگ اوکراین نیز یکی از عوامل این حادثه بوده است.

 

این گزارش بر افزایش خروج شهروندان افغانستان و برخی کشورهای واقع در آمریکای لاتین حکایت دارد. در این گزارش آمده است که بسیاری از فقیرترین کشورهای جهان به دلیل موقعیت جغرافیایی مجبور به انجام نقش‌های بشردوستانه شده‌اند.

 

بر اساس این گزارش، این عملیات نجات در ۲ نوبت انجام شد و دفعه نخست ۳۷ نفر نجات یافتند. دفعه دوم نیز ۴۷ پناهجوی دیگر نجات پیدا کردند. این افراد به اداره مهاجرت ترکیه نتقال یافتند.

 

ترکیه گذرگاه مهم برای پناهجویان و مهاجران غیرقانونی است که در سودای زندگی بهتر به اروپا می‌روند.کشورهای شمال آفریقا مانندمغرب، تونس، الجزایر، لیبی و موریتانی نیز سال‌ها شاهد تلاش‌های مهاجران عمدتا از کشورهای جنوب صحرای آفریقا برای رسیدن به اروپا هستند. در حالیکه برخی از مهاجران موفق می‌شوند به مقصد برسند، برخی دیگر اغلب در طول سفر جان خود را از دست می‌دهند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار